fredag 21 december 2012

VI SKICKAR EN JÄTTESTOR JULKRAM TILL ER ALLA! VI HAR HAFT EN KUL TERMIN MEN SER FRAM EMOT LOV! HOPPAS DET KOMMER SNÖ! VI SES NÄSTA ÅR! DÅ ÄR DET 2013!

fredag 14 december 2012

v 50

VI HADE GLITTER I HÅRET IGÅR. DET VAR LUCIA. VI VAR PÅ TEATERN OCH LYSSNADE. VI HAR GJORT ETT PEPPARKAKSHUS. VI HADE PYSSELDAG I MÅNDAGS. CECILIA OCH HENNES MAMMA HÄLSADE PÅ. I TISDAGS KOM CECILIA TILLBAKA TILL OSS.HON OPERERADES I TORSDAGS. ALEX OPERERADES NÄR HAN VAR BEBIS. HEJ DU, SÄGER STINA. STINA OCH ALEX GÅR TILLSAMMANS IBLAND. CALLE ÄR SJUK. VI HOPPAS ATT MIN KILLE KOMMER PÅ MÅNDAG, SÄGER CECILIA. JAG DOG, SÄGER ALEX. DET VAR BARA PÅ SKOJ, SÄGER CECILIA. ALEX PAPPA. TREVLIG HELG ÖNSKAR KLASS A!

fredag 7 december 2012

V 49

ALEX HAR ÅTIT CURRYKYCKLING MED RIS. ALEX OCH CALLE OCH SINI PRATAR TILLSAMMANS. VI TRÄFFADE EMILIA PÅ MARKNADEN IGÅR. HELA KLASSEN FIKADE I TISDAGS PÅ KARMA. VI TROR ATT CALLE GILLAR NÄR DET SNÖAR. VI TROR ATT STINA GILLAR DET OCKSÅ. VI HOPPAS ATT CECILIA KOMMER TILLBAKA SNART. HON ÄR PÅ SJUKHUS. ALEX HAR KLISTRAT IN BILDER PÅ EN TJEJ I BOKEN OCH ALEXANDER RYBACK. OCH TVÅ TJEJER. KRAM FRÅN OSS I A!

fredag 30 november 2012

V:48

Daniel har satt upp schemat.

Nina sopade snön av bilen idag på morgonen.

Cecilia är glad nu.

Jag ska åka till goa Maj-Britt säger Stina.

Jag o Stina pratar säger Alex. Jag, Calle o Sini pratar säger Alex. Jag skall till kortis säger Alex.

Calle hoppas på bad i helgen.

Min tjej säger Alex.

Min padda är lite repig säger Cecilia. Den hade ramlat på min höger sida där väggen var.

Vi ska göra pepparkakshus idag.

Trevlig helg från oss i klass A.

torsdag 29 november 2012


Idag har vi grupp A varit på skattjakt. Vi har geocachat. Vi hittade två stycken. En i ett träd och en bakom en skylt. Det var jätteroligt men det var en kall dag. Daniel, Alexander och Cecilia var med. Av personalen var Pelle, Daniel och Sini var med.

fredag 23 november 2012

V:47

Daniel har en fin mustache.

Min pappa min mamma Susann sa Alex.

Alex ska sparka fotboll med sinaa brorsbarn.

Daniel o Alex har det bra.

Calle var o badade med Sini o Tobbe.

Alex simmade 8 längder det gjorde Daniel också.

Alex o Stina har hållit armkrok.

Cecilia har tagit litesovmorgon.

Alex o Nina åt lunch igår.

En bra vecka säger Calle.

Trevlig Helg önskar klass A.

fredag 16 november 2012

V 46

Alex pappa och Susann. Shakira är Alex tjej.

Sini o Hanna och Calle badade igår.

Pelle är på semester. Han är på Kanarieöarna.

Anneli var i klassen då.

Daniel, Sini och Alex badade tillsammans i Onsdags.

Alex och Stina går tillsammans in till hennes rum.

Alex simmade 8 längder i simhallen. Daniel simmade 12 längder.

Bra jobbat.

Trevlig helg från klass A.

fredag 9 november 2012

V 45

DET HAR VARIT EN BRA VECKA. DET HAR VARIT HÖSTLOV. DANIEL JOBBADE I TRÄDGÅRDEN. CECILIA VAR PÅ TÖLÖ HELA LOVET. VI HAR JOBBAT MED VÅRA NYA MATTEBÖCKER. NINA HAR VARIT PÅ GRAN CANARIA. DÅ HADE VI TVÅ VIKARIER. I TORSDAGS JOBBADE VI I LÄGENHETEN. VI SKA BAKA ÄPPELPAJ PÅ HEMKUNSKAPEN. NINA GILLAR ATT JOBBA. STINA GILLAR ELEFANTSÅNGEN. TREVLIG HELG ALLIHOPA FRÅN OSS I KLASS A.

fredag 26 oktober 2012

V 43

DET ÄR MÅNGA SOM ÄR FÖRKYLDA I SKOLAN. MIN PAPPA OCH SUSANNE, SÄGER ALEX. DANIEL, ALEX OCH HELENA GICK TILL BIBLIOTEKET IGÅR. ALEX OCH DANIEL OCH SINI OCH PELLE SIMMADE I ONSDAGS. SHAKIRA MIN TJEJ, SÄGER ALEX. ALEX VILL GÄRNA GÅ OCH BADA TILLSAMMANS MED CALLE, ULLA OCH SINI PÅ TORSDAGAR. VI TYCKER OM SOLEN ALLIHOPA. STINA OCH ALEX HAR PRATAT. EFTER LUNCH HAR VI HALLOWEENDISCO OCH DANIEL SKA GÖRA POPKORN MED LINNEA. NÄSTA VECKA HAR VI LOV! KRAM FRÅN OSS I A!

fredag 19 oktober 2012

v 42


ALEX TAR STUDENTEN I VÅR. VI HADE GYMPA I TISDAGS. ALEX TESTADE STUDENTMÖSSA. DANIEL DISKADE OCH STÄDADE I LÄGENHETEN. JAG SJÖNG IGÅR, SÄGER CECILIA. JAG SKA DUKA, SÄGER STINA. CALLE BADADE IGÅR MED SINI OCH ULLA. SHAKIRA ÄR MIN TJEJ, SÄGER ALEX. ALEX FYLLDE 19 ÅR I ONSDAGS. DET BLÅSER OCH REGNAR OCH ÄR MÖRKT UTE. DET TYCKER INTE NINA OM. TREVLIG HELG FRÅN OSS I A.



tisdag 16 oktober 2012

fredag 12 oktober 2012

V 41

DET HAR VARIT EN BRA VECKA. MEN PELLES BARN OCH NINA HAR VARIT SJUKA. EMELIE ÄR MED OSS ISTÄLLET FÖR NINA. DANIEL HAR VARIT PÅ FRITIDS EFTER SKOLAN. CECILIA OCH CALLE TRÄFFADES OCH PRATADE. CECILIAS MOSTER EVA HÄLSADE PÅ I TORSDAGS. STINA HAR VARIT PÅ LÅNGPROMENAD MED HELENA. ERIC SAADE OCH ALEX PAPPA, SÄGER ALEX. SNART SKA VI TITTA PÅ MUSIKAL I TEATERN. CECILIA SKA TILL PAPPA EFTER FRITIDS MED TEATERN. KRAM FRÅN OSS I A!

fredag 28 september 2012

V39

V39

Daniel och Linnea är kompisar.

Jag fyller 18 år lördag, säger Cecilia. Mina kompisar kommer, då är det öppet

hus i Bräcke, där jag bor.

Alex sticker iväg, Daniel hämtade Alex.

Min tjej heter Sara, säger Alex.

Calle var sjuk, han kom på fredagen.

Alex var hos tandläkaren förra veckan.

Nu ska jag till tandläkaren, med pappa säger Cecilia.

Stina tycker om att vara i skolan, säger Stina.

Puss och kram från klass A.



måndag 24 september 2012

V38

Daniel och Linnea sprang tillsammans på idrottsdagen.

Stina ska lunka.

Shakira är min tjej, säger Alex.

Cecilia sjunger varje torsdag.

Calle badade igår tillsammans med Ulla och Sini. Det tyckte han om.

Idag är det skolfotografering.

Stina ska köpa ostbågar på Kungsmässan på lördag.

Alex sträcker fram foten.

Häjkon Bäjkon trevlig helg.

fredag 14 september 2012

Alex spelar fotbollsspel på I-pad
Cecilia klistrar in bilder från 70-talet


fredag 7 september 2012

V 36

ALEX VAR PÅ KUNGSGRUPPEN OCH TRÄFFADE PONTUS. JAG OCH MIN MAMMA VAR PÅ KOLLASKOLAN OCH SJÖNG, SÄGER CECILIA. JAG SJÖNG "JAG VILL HA EN EGEN MÅNE". ALEX PAPPA OCH SUSANN OCH WILLIAM OCH SIRI OCH MIKAEL OCH ADAM OCH ANDERS OCH MADDE OCH SHAKIRA, ALEX TJEJ. DANIEL OCH MAMMA OCH PAPPA BOR TILLSAMMANS. CALLE HAR PRÖVAT EN NY RULLSTOL.

ALEX DANIEL CECILIA CALLE STINA

fredag 31 augusti 2012

Hej! Idag har Cecilia och Alex dansat med Mona, Tobbe och danslärare Ina. Det var roligt! Calle har varit på en långpromenad. Daniel har skurit morötter i hemkunskapen. Stina har varit glad i dag.

Alex på data



































måndag 7 maj 2012

Drama

Cecilia visar olika trick man kan göra med en rockring.
Os-ringarna ligger i rätt ordning. Vi lär oss om vilken färg tillhör som tillhör vilken världsdel.
Vi hjälper varandra att hålla upp os-ringarna som de skall vara.

fredag 27 april 2012

V 17

Alex var sjuk Torsdag och Fredag. Cecilia var hos doktorn i Torsdags. Hon kollade hjärtat och gjorde blodprov. Klassen har gjort keramik på bilden. Emilia red igår. Stina har varit glad hela veckan och lyssnat på felfoten, säger Cecilia.Lisa fyller år på Lördag. Hon bjuder på fika idag i klassrummet. Grattiskramar från oss i klass A. Trevlig Helg.

fredag 20 april 2012

V 16

EMILIA SKA PÅ VÅRRUSET IMORGON PÅ MAMMAS FÖDELSEDAG. NÄR VI KOMMER HEM SKA VI FIRA HENNE. SINI OCH ALEX ÄR SJUKA. VI HAR HAFT JUDO I TISDAGS. VI ÅT LUNCH PÅ KOCK MÖSSAN. DET VAR JÄTTEROLIGT TYCKTE VI. VI FICK EFTERÄTT. VI HAR INTE VARIT I SKOLAN PÅ HELA VECKAN. VI HADE STUDIEDAG I ONSDAGS OCH TORSDAGS. JAG TRÄFFADE TOBBE I ONSDAGS, SÄGER EMILIA. JAG SKALL TILL MALMÖ I MAJ, SÄGER CECILIA.
TREVLIG HELG

fredag 30 mars 2012

V 13

SHAKIRA ÄR MIN TJEJ,
SÄGER ALEX. PAPPA OCH MAMMA
KOMMER PÅ MÖTE PÅ FRED-AS HALV FYRA, SÄGER ALEX. VECKAN HAR VARIT BRA, SÄGER CECILIA. EMILIA JOBBADE I ONSDAGS OCH TORSDAGS PÅ KNAPPEN. STINA HAR VARIT GLAD HELA VECKAN. VI PLANERADE DISCOT I MÅNDAGS. ALEX HUNDAR HETER MOA, EMMA OCH LINA. LISA OCH SINI OCH NINA OCH HELENA ÄR GLADA ATT VI HAR JOBBAT BRA DENNA VECKAN. TREVLIG HELG ÖNSKAR VI I KLASS A.

onsdag 21 mars 2012

Madness vann poptävlingen på killgruppen

"Our House" med ska-gruppen Madness vann senaste omröstningen på killgruppens poplista:

fredag 16 mars 2012

v11

VI HAR SJUNGIT OM FELFOTEN, SÄGER STINA. DET ÄR VÅR UTE, SÄG-ER NINA . SHAKIRA ÄR ALEX TJEJ, SÄGER ALEX. DET VAR STUDIEDAG I MÅNDAGS. ALEX OCH SINI HAR SKÄGG. VI GJORDE PASTA OCH SCONES II TISDAGS. KETCHUP OCH MAJONÄS. DET VAR GOTT, SÄGER ALEX OCH CECILIA. CECILIA OCH ALEX HAR KLIPPT HÅRET I MÅNDAG. NINA, SINI , LISA OCH HELENA ÄR GLADA ÖVER ATT JOBBA I KLASSEN. EMILIA STACK SIG INTE PÅ PRISPISTOLEN. TREVLIG HELG

Emilias OS-bilder