onsdag 26 oktober 2011

fredag 21 oktober 2011

 Cecilia är sjuk idag också Helena är sjuk. Jag har inte varit här så mycket. i tisdags var jag på B räcke hela dagen sen på kvällen var jag i bowling halen säger Emilia. Jag har haft idrotts lektion. Jag såg en ko när jag skulle äta igår skakade handen. Det var en riktig ko. Jag var på engelska igår. Idag spelade vi pingis, säger Alex.  Jag har bakat  kokos bollar. Säger Stina. Vi fick muffins och kokos rulle igår.         
Alexander är snygg i håret. Pingis säger Alex. Hungrig säger Alexander. Vi är en bra klass. Emilia ramlade av stolen. Trevlig helg / Alex Emilia Sini Lisa Stina Nina

fredag 14 oktober 2011

Vecka 41

DET ÄR LISAS SISTA VECKA. SINI ÄR HEMMA OCH ÄR SJUK. SO-LISA ÄR HEMMA OCH VABBAR. ALEX: MIN KOMPIS DANSAR. STINA VAR I KUNGSBACKASKOGEN. CECILIA HAR FÅTT EN NY TELEFON AV PAPPA PÅ FÖDELSEDAGEN. ALEX TYCKER OM SHAKIRA. ALEX OCH OSCAR SKA BADA IDAG. PÅ LÖRDAG SKA PAPPA LÖSA UT EN NY TELEFON OCH PÅ SÖNDAG SKA FARMOR OCH FARFAR KOMMA PÅ MIDDAG, SÄGER EMILIA.

torsdag 13 oktober 2011

tomas tranströmer

Tranströmer idag




Tomas Gösta Tranströmer, född 15 april 1931 i Stockholm, är en svensk poet, översättare och psykolog, bosatt i Stockholm.
Tranströmer tilldelades Nobelpriset i litteratur 2011 efter att i många år ha varit ett återkommande namn i förhandsdiskussionerna till priset. Tranströmers litteratur är översatt till ett 60-tal språk.[1]


Tranströmer som ung